Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #21675

    Hello I am adding a product slider in my homepage using the template builder but the problem is it is not appearing as a slider it is appearing as static images with no slider i have refreshed the page removed the element and then add it back the problem still the same. Any suggestion?

    #112686

    Any help please I am in a rush pleaseeee

    #112687

    I have posted this issue for 3 days now can anyone please heeeelpp!! pleasssse

    Hello I am adding a product slider in my homepage using the template builder but the problem is it is not appearing as a slider it is appearing as static images with no slider i have refreshed the page removed the element and then add it back the problem still the same. Any suggestion?

    #112688

    I dont know why you are answering all other customers question and your ignoring mine!!!!

    #112689

    Thank you for not answering :)

    #112690

    Hi de2ma2,

    As you might know it was a holiday weekend this past weekend as well as a weekend (which support isn’t active on). Our queue system also works by the last posted item within a post so each time you self-bump it actually puts the topic in the back of the queue at that time. Which is why it may have seemed like other topic were getting answered but not yours.

    As for your issue, we would actually need to see the site live to inspect the code and determine what is happening with the slider. It could be that there are not enough products in the categories you have selected or a javascript conflict with another plugin/script or even an outdated version of the theme files where this bug has been fixed but we won’t know without taking a look live.

    Regards,

    Devin

    #112691

    Thank you for replying.

    I was in a rush thats why i was nagging so much anyway the website is online now. you should know that in the featured product the slider works however in latest products i was obliged to add a “product” element not a “product slider” element because as i mentioned the product slider element is not working. I would like to keep the website confidential so is it possible to give me your email so i can send you the website link?

    Thank you so much

    #112692

    Sure, You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Regards,

    Devin

    #112693

    Hello Devin I’ve sent you the link to your email THANK YOU SO MUCH !

    #112695

    I took a look at the site but the product slider seems to be functioning without issue from what I can see:

    i552dj.png

    Regards,

    Devin

    #112696

    please Devin read carefully my problem i have explained it in details.

    The problem is in the second section if you notice the second section are static pics. I have chosen in the template builder product not product slider because product slider is not working so can you please recheck

    #112697

    Hi de2ma2,

    It has been a week since I last looked at your site so I don’t actually remember your set up or have your information saved to re-look at it. You’ll need to resend the site information or post it here so we can take a look again.

    Regards,

    Devin

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Product Slider’ is closed to new replies.