Tagged: , ,

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #11305

    Hi,

    I’m still have another problem, and can’t open his site to my customer :(

    First, everything’s OK with my php.ini, my smtp server, etc… (it works sending mail with mail() function )

    The problem is that no mail are sent via YOUR form, and i know why…

    Your contact form is not compatible when permalinks are not set by default !

    If we use the personalized structure offered by WordPress, to try to have a good SEO, then your form doesn’t send mail, (and doesn’t display an error message, which should be a minimum… ;) )

    So… Can you fix it ?… or do your templates only run with the default structure ( mydomain.com/?p=123 ) which means to be able to participate to the “Be in the latest pages of the Serps” contest ?

    #71340

    Having done some more tests with other contact form plugins…

    “SACF contact form” works great, for example, even in the SEO personnalized structure if selected in WordPress.

    So you’ve got a problem with your contact form developpement :( when the personnalized permalink structure is used.

    (I thought your theme was SEO optimized, as announced…) :p

    Can you have a look under this configuration to see if you can fix it easily ?

    Thanks,

    SebH

    #71341

    Hi!

    I can’t reproduce the problem – the form works regardless of the permalink structure. However I marked this thread for Kriesi’s attention.

    Best regards,

    Peter

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Propulsion Contact Form not sending mail’ is closed to new replies.