Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
  • #19695

    In IE9 on Win7 and IE10 on Win8, I get a very large left quotation mark when using the Quote post format. I didn’t see any other mention in the support forum but assumed since it’s happening in IE9 that it would have been addressed.

    Any idea what might cause this and how to fix it?

    Here’s a link to an image showing the problem:

    You can see it live here:





    Please try to add following code to css/custom.css:

    .msie .first-quote::before{
    font-size: 1em;




    Thanks. Gave that a shot, but it didn’t seem to work. I could see in the developer tools that the style in custom.css was being overridden in layout.css with this:

    font-size: 4em;

    I changed this to 1em and it seems to work, but I’m not sure if it impacts anything else. I guess we’ll see.

    Thanks for pointing me in the right direction!



    So far no issues with this change.

    /* crossing fingers */



    You can also try to add an !important tag to it like:

    .msie .first-quote::before{
    font-size: 1em !important;

    Best regards,



    I’m sorry to revive this two-week old thread, but I’m still having a problem with this.

    If I just add the recommended lines to custom.css (with or without the !important), it has no effect in IE9/10

    If I adjust the 4em to 1em in layout.css, it looks perfect in IE9/10, but in Chrome, the first quote is way too small (barely visible).

    Any other ideas about how to fix this in IE?




    In this case revert the change in layout.css. Then open up header.php and search for following code:

    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

    Replace it with:

    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">

    <!--[if IE]>
    <style type="text/css">font-size: 1em !important;</style>

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Quote Image large in IE10’ is closed to new replies.