Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #28819

    http://wallcanvas.co/

    A few things. The thumbnails in my product section doesnt pop up but goes to a new screen. http://wallcanvas.co/product/astra/

    Also a few odd things that are there but were never there before like the default sorting and it is also not working.

    Lastly my http://wallcanvas.co/product/feudal/#hide-content hide content seems to not work any longer. Perhaps some issues from transfering servers but let me know if you can advise on this, cheers, Rod

    #138732

    Hi,

    You have a lot of plugins installed. Can you please deactivate them first except for the woocommerce plugin? You can add this on your custom.css or Quick CSS to remove the rating:

    .comment-form-rating {
    display: none;
    }

    Regards,

    Ismael

    #138733

    Ok All deactivated. Should I activate them again one by one? it still seems to be giving the same issue with the thumbnails.

    #138734

    The Quick CSS doesnt seem to be working. As well my breadcrumbs are also off and not aligned. thank you

    #138735

    Hi isaotasaka,

    You must update your theme version to the most recent version available from your downloads on ThemeForest to bring it up to WordPress 3.6 compatibility.

    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: htps://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Regards,

    Devin

    #138736

    Hello, Updated and it seems to still be doing the same with the thumbnails. Its also disconnected my variable drop downs in the product to not show up the pricing.

    #138737

    There is something with one of the plugins causing a conflict either with WooCommerce or with the theme+WooCommerce. First thing to try is disable all active plugins and dropins besides woocommerce and then log out of WordPress, close your browser and when you view your site again refresh it 3-4 times. After you can log back in and check out normal WooCommerce behavior.

    That should bring it back to normal functionality as long as all of the theme files got updated. Next you can re-enable the plugins one by one to find where the conflict is.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘re: Flashlight thumbnails not working…’ is closed to new replies.