Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #22586

    Hi Guys,

    I have updated woocommerce 2.0.8 and Replete 1.4 and notice that the Menu Cart widget displays zero when you add a new product or update the cart, sometimes it works but if you repete the process of putting new products on the cart or on the cart page you update or delete some products. It seems that the issue is only with the total displayed on the widget to not refresh to display the correct subtotal, once even when shows zero, if you hover it shows the correct number of items and total. I have tested it on Chrome, Firefox and safari and the bug shows on the 3 browsers, I have disabled all plugins and it continues to shows zero time from time. Could guys help me to understand where I can fix it please, since now many thanks for your time

    website link: liquidoactive(.com)

    cheers

    #116275

    Hi chanleo,

    The only thing I can think of is if a plugin is causing a conflict with the ajax update of the menu cart. I believe its the same (or very close to the same) code that WooThemes supplies to update the cart within the menu.

    So try disabling any active plugins/extensions and then see if that helps it. Make sure to refresh the page 3-4 times after disabling things to clear your local cache of all data.

    Regards,

    Devin

    #116276

    I already found the problem and we’ll include a fix in the next version. For now you can fix it by modifying repleteconfig-woocommercewoocommerce-mod.js – open up the file and replace:

    subtotal.html(subtotal_new.html());

    with:

    setTimeout(function(){ subtotal.html(subtotal_new.html()); }, 500);

    and:

    limit = 5,

    with:

    limit = 15,

    and:

    if(counter == 2)

    with:

    if(counter == 10)

    #116277

    Hey Dude,

    many many thanks for your time to find the solutions for this BUG, it worked perfectly to solve it, u r a legend :) cheers

    #116278

    Hey,

    Glad it is fixed. Added this topic to favorites.

    Cheers,

    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Replete Menu Cart Bug – Showing 0 when add new product or update cart’ is closed to new replies.