Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #29050

    Hi,

    thanks to all your kind help for http://www.musikzentrale.net, so i could figure out different settings to get the responsive design working.

    But all of a sudden, the responsive menu is gone and i do not have a glue, why? where?

    Here are my settings from custom.css:

    /* Add your Mobile Styles here */
    @media only screen and (max-width: 1024px) and (min-width: 768px) {
    .responsive .main_menu ul:first-child > li > a {
    padding: 0 6px;
    font-size: 11px;
    }

    .main_menu {
    margin-right: -50px;
    }

    .logo img {
    width: 120px;
    padding-top: 0px
    }

    @media only screen and (min-width: 768px) and (max-width: 989px) {
    #menu-item-1357 > .avia_mega_div {
    width: 700px;
    }

    #header .avia_mega_div{
    left: -150px;
    }

    Thanks for helping me out … again ;-)

    Regards, Sebastian.

    #139563

    Hi Sebastian,

    Try disabling the “jquery updater” plugin.

    Regards,

    Josue

    #139564

    Hi Josue,

    thanks for coming back on my issue with the responsive menu. I disabled the jquery updater, but the only effect is the layer stops working, saying there is an old jquery at work. But no responsive menu does not show up anyway.

    Any other idea is welcome, since we do have about 40% mobile visitors, this one is vital.

    Thank you.

    Sebastian.

    #139565

    Also having this same issue. I don’t use the jQuery updater plugin…

    #139566

    1) Please update your theme to version 2.1. The “old jquery version” issue was fixed in Enfold 2.0 which includes the latest version of layerslider (4.6.0) and according to the plugin authors this version is fully compatible with jQuery 1.10.x.

    2) If this doesn’t help please deactivate ALL plugins except bbpress and WooCommerce and check if the issue still persists. If not a plugin conflicts with the theme. Activate them one by one to find the culprit.

    #139567

    Hi Peter,

    i did as adviced (updated to E 2.1 and WP 3.6.1), diabled jQuery Updater, but with no change, the / any mobile menu on iphone is still not visible. It shows up if i resize the browser window to a mobile sice, everything is fine.

    Then i deativated all plugins except the ones mentioned, but without success.

    Any other ideas?

    Thanks & regards,

    Sebastian.

    #139568

    Hi!

    Please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.

    Regards,

    Peter

    #139569

    Hi,

    I found the cause – the “W3TC” minify setting breaks one or more javascript files and causes a global js error which also affects our menu function. I deactivated the minify option for now because W3TC ignored all my setting changes. I think the problem is that there’re several theme folders which all contain the “Enfold” theme (theme name in style.css) and W3TC doesn’t recognize your current theme as “Enfold” but thinks one of the “backup folder” themes is the current theme. I’d suggest to delete these enfold backup folders (make an offline backup or move them to another server directory) and then you can try to manually exclude the js file from the w3tc file compression which causes the error.

    #139570

    Hi Peter,

    great, thank you so much. So i will remove the backup (en)folders and give another shot to the minifier. I would skip it, if it would not do such a great job.

    Thanks for you quick help.

    Have a nice day,

    Sebastian.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘responsive menu quit working’ is closed to new replies.