Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #8740

    Good afternoon

    I have a problem. When I go into a product where the description and review tabs are it is fine until I go onto the reviews tab. In the body of the tab it doesn’t show the name and email areas where users can fill it out and the problem is that it shows the ‘rating’ stars and the word rate which are crammed.

    Do you guys know why this is??

    Another thing I want to know is about video embedding. I need to embed you tube videos on a product page. Is it possible to embed a video on top of the tabs I spoke about earlier…??

    Thank you for your help.

    #62231

    Hi guys

    I still didn’t hear from you and I need to get moving with my site.

    Please can I get an answer?

    Thank you again for a great theme.

    #62232

    Hey,

    First I’m sorry for the late reply. Please try to:

    1) Update Abundance to the latest version (1.2.1) because the update fixes several bugs with the new woocommerce version.

    2) If this doesn’t help post a link to your shop site please.

    3) Youtube videos require the embed shortcode: http://codex.wordpress.org/Embeds – you can use the shortcode in the content area. I think the “tabs” don’t support shortcodes though.

    #62233

    same problem!

    check: http://imageshack.us/g/812/20120214164355.jpg/ (logged in & out versions)

    wp 3.3.1, woocommerce 1.4.2 and abundance 1.2.1

    #62234

    and this is after approving 1 test review:

    http://imageshack.us/photo/my-images/23/20120214165533.jpg/

    #62235

    Dude, any news on this problem? Or is it just me? O_o

    #62236

    ok, it’s just me! :-(

    #62237
    #62238

    If you are still having these issues, make sure to update to the latest version of the theme as some fixes were applied. I’m going to lock the thread to avoid later confusion :)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Reviews not functioning as it should and more’ is closed to new replies.