Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
  • #9898

    Hi, i’m robin and here is my website :, I’m french so please excuse my bad english, i’ll try to do my best :

    I’d like that in my main menu on the left, the text becomes orange (#ffaa00) when rollover. (when the pointer of the mouse is over the link, but not clicked). I’ve tried a lots of things modifying custom.css, darkskin.css or style.css, but nothing was working. If you have any ideas, please let me know !

    Thanks a lot !



    Hi Robin!

    When I’m right, you solved your problem by yourself. How did you do that?

    Thank you!



    It don’t seems to work… Did you saw the rollover working ?

    I still can’t make that work, and I can’t find any more ideas to make it work.

    Thanks !


    The problem is that the cufon font replacement breaks the hover effect somehow. Kriesi activated the cufon hover effect with following code line in the head section:

    Cufon.replace('.cufon_headings',{  fontFamily: 'cufon', hover:'true' });

    but it doesn’t work properly. I reported the issue to Kriesi but I’m not sure if he can fix it (eg if it’s a cufon libary bug). However you can remove the font replacement if you want to create the hover effect.


    Any news yet Dude?

    Please advise on how to remove cufon instruction until Kriesi gives a solution to this.

    It would be desirable to count on an alternative for a smooth rollover fadein-fadeout effect for the main menu if cufon is not present at all.

    Thanks heaps.


    Try this in you custom.css:

    .menu-item :hover{

    color:#30cc00; /*or any color you want*/

    text-decoration: none;


    This is working for me.



    Thanks for the tip jorisvh.

    @aerea I asked Kriesi to look into it but he didn’t report back yet.

    Best regards,



    @jorisvh, thanks mate!

    – still nothing from Kriesi, Dude?


    Hi aerea,

    Kriesi has been answering/address a bunch of issues in the past day so I expect he is making his rounds on everything all at once and will make his way here shortly :)


    its added to my todo list but as Dude said: I am not sure if this is a cufon library related issue that can be fixed. you will now once the next update is released :)



    Update: Will be fixed with the next update, was just a css problem in includes/admin/register-styles line 81 (neede to remove a comma at the end of the string)

    Best regards,



    It’s not working for me. I even tried to remove that comma at includes/admin/register-styles line 81 but didn’t work. Any idea how to fix this?


    Hi felipezumae,

    Have you updated your theme to the newest version? As far as I know its working since the updates and hasn’t been reported as having the same issue again.




    I’m using version 1.6.2

    this is my website:



    I don’t know if this will help but it says that hover should work when reversed.



Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Rollover on main left menu’ is closed to new replies.