Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #11809

    Built a clients website on a test server. Replicated it on the clients actual server. Here are the two pages:

    http://weecreative.co.uk/wee-portfolio/imaginative/

    http://weecreative.modified.co.uk/wee-portfolio/imaginative/

    The code for both is the same (substituting the image locations of course) but one has the ‘Related Posts’ at the bottom and one doesn’t. Notice that ‘Related Posts’ only shows up on the ‘Illustration’ categories in the portfolio. I don’t want Related Posts there.

    Thanks in advance.

    #73140

    Hi,

    I’m having the same issue regarding related posts (can’t see them). Posted a message a few days ago, is being followed up. I’ll let you know when I find out about the solution.

    Best,

    #73141

    Hi,

    It’s now (partly) working for me. I’ve deleted all tags, then created them again. For most tags related posts are now working. Except for one of them, so I’ll delete it and start over to see. Trial and error…

    Good luck,

    #73142

    Hey, I don’t want Related Posts in there.

    I don’t know why they only show on that section of the portfolio or why it suddenly appeared when I’ve done the same as I did on my test server (the second link)

    #73143

    Hi weecreative,

    Is the portfolio setup (e.g. categories) the same on both websites?

    At any rate, you can hide related posts by adding this to your CSS.

    .hr_related_portfolio_posts, .related-portfolio { display:none; }

    Regards,

    Mya

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Same code, different results ('Related Posts' in portfolio)’ is closed to new replies.