Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #23332

    I am using Enfold theme and the search button in the header does not display the searchsubmit box properly on my Windows 8 machine using Firefox 20.0.1. The search box shows only the line with triangle. It works fine on a Windows 7 machine with the same version of Firefox. It also works with IE 10. It also works fine with a Vista system. I have a screen capture and code showing the problem:



    I can’t reproduce the issue on my Win8 PC with Firefox 20.0.1:

    Did you try to view the website on another PC? Maybe a browser extension causes the issue?




    The problem is when you click on the search magnifying glass. The line image appears down on the page. I disabled all Firefox addons and still had the issue. This is the only Windows 8 machine I have to test on. The page works on all other browsers and versions of Windows.


    I installed the theme on another site and had the same problem with the search box not appearing correctly – same Windows 8 machine.



    I’m sorry, I don’t have Windows 8 to check this issue. I’ll tag this thread to Kriesi and the rest of the support team.





    You have issues with the page. You are including multiple copies of google maps which as the warning says ‘Warning: you have included the Google Maps API multiple times on this page. This may cause unexpected errors’

    Please remove this plugin theme-blvd-responsive-google-maps



Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Search Box Problem Windows 8’ is closed to new replies.