Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #26515

    Hi there,

    When I view my site in Google Chrome on the MAC the search icon at the far side of my menu displays a small box with a cross rather than the magnifying glass icon.

    It is fine on Firefox and Safari and actually fine on Chrome on the iPad.

    I’ve cleared the cache on my MAC but it’s still displaying incorrectly.

    Any advice?

    Thanks in advance.

    Kevin

    #130701

    Hi Kevin,

    Can we take a look at your site live? Are you getting the same thing on the demo site: http://www.kriesi.at/themes/enfold/

    The icon is generated from a font file which has full Safari, Chrome and FF support so there definitely shouldn’t be any issue.

    Regards,

    Devin

    #130702

    Hi Devin,

    Thanks for getting back to me.

    The site is on temporary space at present – http://www.imroi.co.uk/

    When I look at the demo site you’ve listed in Chrome it’s fine.

    My site is fine in safari and firefox (not tested ie) but not fine in Chrome – allthough fine in Chrome on the iPad.

    It’s also not showing correctly at my clients end in Chrome.

    Look forward to hearing from you.

    Kevin

    #130703

    Hi!

    Please try to insert following code into the quick css field

    #top .main_menu .menu li#menu-item-search  a{
    font-family: 'entypo-fontello' !important;
    }

    Best regards,

    Peter

    #130704

    Still showing the same I’m afraid…

    #130705

    Hi!

    I changed the code a bit – please try it again.

    Regards,

    Peter

    #130706

    Hi Peter,

    Yea that’s worked thanks.

    What was the problem?

    Regards…

    Kevin

    #130707

    Hey!

    I selected the wrong element. The li element has the id #menu-item-search and not the a href element :)

    Best regards,

    Peter

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Search icon not displaying in Chrome’ is closed to new replies.