Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #259704

    Hi,

    I bought Enfold a week ago and I’m not trying to set up a site locally on my computer and will move it to the Live site when it’s done. It’s a great theme and I think one can create great sites with it.

    One thing I’m having an issue with is setting up a Portfolio. I am going to use the site for Photography and to sell the images. In my current site, I have each image entry done as a Post. With Enfold, I am thinking I can make each image entry as a Portfolio item and each image fits into a category.

    If now I create a Portfolio item or entry, I can add the image/picture to the Avia Layout Builder section, setup the Tags and Categories like a normal Post. This works fine.
    When I then go and look at the Portfolio Page, I won’t see a thumbnail of this post, just the image caption. In order to see an thumbnail of this image, in the Portfolio item, I have to add a Featured Image. Then on the top level Portfolio page, I see the thumbnail of the image.

    However, if I think click on it and go to the Image page, I see the featured image at the top and then the main image underneath. I guess this is overkill. Is there a way to not show the featured image above the main image?

    Thanks in advance for your help.

    Cheers
    tdako

    #259788

    Hi tdako!

    If you use the Advanced Layout Editor on the single portfolio it will not show the featured image. See:

    http://www.kriesi.at/documentation/enfold/create-new-portfolio-item/

    and

    Regards,
    Devin

    #259800

    Hi Devin,

    Thanks very much for the quick answer. I’ll give it a shot.

    Cheers
    tdako

    #259826

    Hi Devin,

    It works indeed just nicely. Thanks again.

    I guess we can close this one.

    Cheers
    Tdako

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Setting up a Portfolio – Using Featured image’ is closed to new replies.