Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7430

    1) Images uploaded as featured media do not load- there’s the preloader loading all the time and the image url showing even when I upload just one image, though the banners are loading just fine

    2) The comments box is not showing, neither the default one, nor the disqus one

    3) The related posts are not showing and I’m not sure whether I should install a separate plugin for that

    website address: essay2review.com/wp

    still in development

    #57941

    3) Related posts won’t appear until you have some tags set up.

    Not sure what’s happening with the other two. Maybe you have installed a plugin which is causing a conflict?

    rich

    #57942

    Hey,

    Re 1+2) please create me an admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out)

    3) rumblefish answered the question – you need to set tags – all posts which share one or more tags will be considered as “related”.

    #57943

    Hey,

    1) I fixed the comments problem. You commented out the comments template in single.php.

    2) The images load fine for me. I set demo images here: http://www.essay2review.com/dissertation-service-uk-review.html and the slideshow works flawlessly.

    #57944

    Thanks a bunch for your help, I thought that might be the reason for comments but developers told they didn’t touch the file. The images seem to be loading fine an well, maybe that was a problem with the server. Thanks again for your help and amazing support!

    #57945

    I have just tried uploading the image on my own and I’m having the problem same as earlier, can you please take a look?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Several problems with the theme’ is closed to new replies.