Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13066

    Hi,

    I noticed a bug on the shop page of the abundance theme (confirmed by testing on the theme demo). When hovering the images in IE9 (Window 7 professional) sometimes the Add to cart and Show Details buttons are displayed incorrectly (see image : http://www.mediafire.com/?e9hjx82rhjv19ik). If I navigate to another page and come back the problem disappears.

    Can you please suggest a solution to resolve this issue?

    Thank you in advance,

    Patrice

    #77667

    Hi Patrice,

    I’ve just found this through another thread but I’m not sure if its something we can offer a fix. It seems that it only happens when you begin hovering over images before the page has finished loading. A simple refresh and waiting for everything to load gets rid of the issue.

    I’ve reported it to Kriesi and if a fix is possible it will be deployed in a theme update.

    Regards,

    Devin

    #77668

    Hi Devin,

    Thank you for your quick response.

    I agree with your observations, the problem is that most of the visitors will naturally hover the images before the page finished loading (unless they have a very fast connection) and I can not ask them to reload the page ;-) My customer has been complaining about this and since it is on a popular platform (IE9) it is hard to defend.

    Am I correct to assume that the position of the buttons are calculated based on the size of the image ? Would it be possible to temporarily hardcore those dimensions ? I would much appreciate if you could give me some direction on how I could correct this issue.

    Best Regards,

    Patrice

    #77669

    Hello,

    I recommend a pre-loader script.

    Regards,

    Ismael

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Shop page image hover effect bug in IE’ is closed to new replies.