Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #17894

    I’ve tried both the normal tabs and the sidetabs on my pages using the shortcode options, but they are not working. The tabs “switch”, but the content does not. Instead of the different tab content boxes being hidden, they all just show up stacked under the main content box.

    Any help would be appreciated. Thanks.

    #97394

    Hi chrisp2u,

    Can you post a link to your site, that has the issue above? Try also, to disable your plugins, as it might cause the issue.

    Regards,

    Ismael

    #97395

    Hi Ismael,

    It appears that I’m unable to turn off all 3rd party plugins due to the fact that WP is running on a multi-site install. I disabled what I could, but it’s still broken. It was already broken before I had installed the ubermenu plugin, so I left that one on… assuming it’s not the issue.

    This is the site I’m currently working on (the theme template has been altered quite a bit)…

    http://dspgwny.admin.haleywebsite.com/info-resources/the-dspgwny-library/

    I’m running another instance of the theme here so that I could check that any of the changes I had made were not the issue. It’s broken too…

    http://larrywhite.admin.haleywebsite.com/remote-hml-company-template/

    Thanks,

    Chris

    #97396

    Hi Chris,

    It looks like something (probably a plugin) is causing the theme function which outputs the proper html classes to work incorrectly. So the class js-active for when javascript is active isn’t getting applied which means the css to hide a non active class isn’t getting shown.

    If possible, try and get the ability to temporary disable all active plugins and try to determine which one is causing the issue. I’ll mark the topic for the head of support as well in case he can offer some advice on which one it might be or what else can be done.

    Regards,

    Devin

    #97397

    Thanks, Devin. I’ll see what I can do on my end.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘shortcode tabs not working’ is closed to new replies.