Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #298665

    Hi,
    I tried this modification to add links in my footer as explained in the following message.

    http://www.kriesi.at/support/topic/change-socket-linkage/

    I modified this by choosing appearance menus described.
    After modifying the file, my website was shutdown and I have now a blank page when trying to connect to wp-admin
    I’ve tried to restore the former function-enfold.php file with filezilla ftp but it still bugging. I think adding my code has changed the initial conditions.
    Perhaps somebody could help to restore it.
    Thank you much and have a good day.

    #298666

    Hey,
    after few minutes, cleaning cache, and change the function-enfold.php with ftp as original, the site works fine now.
    I’ll try now to create this link.
    Sorry for this post but it could help someone else.
    Thanks for your attention.
    Have a good day

    #298668

    It works fine with this for common links.

    http://www.kriesi.at/documentation/enfold/change-the-footer-text-and-link/

    Thanks to support for considering
    see you soon ;-)

    #298670

    Hi!

    function-enfold isn’t needed to be modified if all you want to do is change the content there. The theme has a field for editing that content in the theme options. See: http://www.kriesi.at/documentation/enfold/change-the-footer-text-and-link/

    Regards,
    Devin

    #298686

    Thats the link I found. ;-)
    Thank you much Devin.
    Cheers !
    Ogau

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘site Blank page after modifying function-enfold.php’ is closed to new replies.