Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #185568

    Hello all,
    I activated the Replete theme on my website and the site returned a blank page.
    When I activate another theme, it works just fine.
    I’m having this challenge with only the Replete theme.
    Please assist me.
    It is urgent.
    Thank you.

    • This topic was modified 5 months, 1 week ago by  Ofure.
    #185679
    #185708

    Hello Yigit,
    Thanks for your response. My problem has not been solved still.
    Peter’s post refers to a WordPress dashboard (/wp-admin) becoming blank after theme activation.
    My wordpresss dashboard doesn’t become blank.
    I can still access the dashboard, deactivate Replete theme and activate another.

    It is the website that becomes blank after Replete theme activation.
    Other themes do not make the site become blank.
    I’ll be glad if you can assist me as it is very urgent.

    Thank you.

    #185709

    Hey!

    Have you tried re-installing the theme via FTP?
    For a quick guide on intalling your theme take a look at this video on installing the Enfold theme via FTP:

    Cheers!
    Yigit

    #185722

    Hello Yigit,
    I watched the video and imported the dummy data.
    Everything looks fine now.
    I guess I had to import the dummy data, first.

    Thank you so much.
    Have a blessed day ahead.

    Cheers,
    Ofure.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Site goes blank after Replete theme activation’ is closed to new replies.