Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #245621

    Regarding this link: http://www.kriesi.at/support/topic/site-not-working-properly-on-android-tablet/

    I have come to the conclusion that the android tablet does actually load the pages but when finished loading it goes wrong.
    The background image is put top of all other, like when using layers. If the background layer turns out to be the top layer, you cannot see what is behind. I found this when removing the background. Then all became visible.

    How would I set the background image to be the real back ground, so underneath all else??

    I will dig into the z index value because I believe it is in there but maybe you can help me out…
    Here the site: http://to.ly/pO8H

    Thanks already!

    • This topic was modified 3 months, 4 weeks ago by  Aerdvark.
    #245666

    Update: I noticed that when the backgroundimage is set to “fixed” in stead of “scroll” the problem is solved….
    I cannot find any z-index coding in the CSS so I may be searching for the wrong thing..?
    Please help.

    Update 2: I have set the background image to “fixed” as long as this issue is not solved.
    Hope to her from you.

    • This reply was modified 3 months, 4 weeks ago by  Aerdvark.
    #246121

    Hi!

    Thank you for info!

    I’m not sure if this is going to work but please add this on Quick CSS or custom.css:

    .avia_mobile #top .av-parallax-section { 
    z-index: 0;
    }

    Best regards,
    Ismael

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.