Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #3593

    Hello,

    The slider on the home page is having some strange glitch where it shifts down after transitions. Please advise.

    http://www.int.sportscampsf.com

    Thank you,

    Boiss

    #42916

    Hey,

    What modifications (if any) have you made to the theme?

    Please try disabling all your plugins so we can rule out a JS conflict.

    James

    #42917

    Hello,

    I have not modified the theme and I am not running any plugins. The problem started randomly two days ago.

    Please advise.

    Thank you,

    Boiss

    #42918

    Hey,

    the problem is that you inserted image links not images in the slider image post. Change the code from:

    <a rel="attachment wp-att-9" href="http://int.sportscampsf.com/headers/int_header-2/"><img class="alignnone size-full wp-image-9" title="int_header" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header1.jpg" alt="" width="900" height="240" /></a><a rel="attachment wp-att-10" href="http://int.sportscampsf.com/headers/int_header_2-2/"><img class="alignnone size-full wp-image-10" title="int_header_2" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header_21.jpg" alt="" width="900" height="240" /></a><a rel="attachment wp-att-11" href="http://int.sportscampsf.com/headers/int_header_3-2/"><img class="alignnone size-full wp-image-11" title="int_header_3" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header_31.jpg" alt="" width="900" height="240" /></a>

    to:

    <img class="alignnone size-full wp-image-9" title="int_header" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header1.jpg" alt="" width="900" height="240" /><img class="alignnone size-full wp-image-10" title="int_header_2" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header_21.jpg" alt="" width="900" height="240" /><img class="alignnone size-full wp-image-11" title="int_header_3" src="http://int.sportscampsf.com/wp-content/uploads/2010/12/int_header_31.jpg" alt="" width="900" height="240" />

    #42919

    Thank you for helping with this Dude. However, it did not work. I also tried deleting and creating a new page for the header slider images. Still not working.

    Then I tried coding it in the header.php directly, and IT WORKED!

    Thank you for you help dude!

    Boiss

    #42920

    Strange…however glad that you found a solution :)

    #42921

    Hi,

    Where did you uploaded the images.. in header.php?

    Thank you

    I am having issues with the slider

    #42924

    Hey,

    the slider displayed fine for me in Firefox, Chrome and Opera. Make sure that you that you insert the image only – wp inserts image links by default (if you click on “insert into post”). The best way to fix it is to switch to html view and to delete the a href element around the image.

    #42925

    The Only slider is in homepage ; and the problem is that it is not shifting images the way it should, there is a glitch! I tried to fix it but I couldn’t so maybe the person who wrote the code can look in to it so that I can go off fighting dinosaurs too

    #42926

    I’ll report it to Kriesi – maybe he can reproduce the glitch…

    #42927

    Thanks

    #42928

    Hey arashk!

    could you send me your wordpress login data as well as your ftp data so I can take a look myself at your backend/code?

    Thanks! Best regards

    Kriesi

    #42929

    can i have your email ! Thanks

    #42930

    Please use the contact form. http://www.kriesi.at/contact

    #42931

    Done; waiting for reply.

    #42932

    any news?

    #42933

    if you guys dont know how to fix it let me know so that i can think of another solution!

    #42934

    Please give Kriesi some time to investigate the problem. Cubit is not the only theme we’ve to maintain and you’re the first user who reports this bug. Some other issues have an higher priority at the moment.

    #42935

    1 week should be enough ?

    #42936

    hey I solved the problem ( used another slider all together ) ; @Kriesi : if you are so busy tell people to think of something other then relying on your support; asking someone to register on your support website and not giving them help is not nice ;) regards

    #42937

    could you please remove the post with client website please Thanks

    #42938

    I removed the post with the clients website reference. I’m sorry that Kriesi didn’t report back.

Viewing 22 posts - 1 through 22 (of 22 total)

The topic ‘Slider Glitch’ is closed to new replies.