Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
  • #4982

    Hi All,

    I’m guessing this may be related to the WP latest update. All slider images are working as expected on PC’s, but not on iPads or mobile devices. It seems to cycle rapidly through to the last slide and sit there. Is this a known issue?




    Tested here on my iPad (iOS 4.3.3) the “Autoplay” function of all sliders works fine here though the “Transition Type” (in my case: “drop”) is not that smoove compared to the PC using FF 5.

    (WordPress 3.2. / Avisio 1.2.1)



    personally I can’t test your website with an ipad/ipod/iphone or any other i-product but maybe Chris or another user can replicate it? Maybe it depends on the iOS generation?


    Thanks guy’s,

    It appears that modified iDevices have the problem as I’ve tested this on other iDevices and it works as expected. As keyhanjun says the transition is not that smooth – but works.





    I don’t have any i-products either, however I found a way to test for it here, after checking I’ll get back to you.


    Testing the slider with the above mentioned method didn’t show any difficulties for me..

    My iOS knowledge is non existent so I can’t help you any further.. it might just have to do with the image size and the processing capacity of your device.


    Cheers Chris,

    I found that the problem was related to the OS on the iPhone (Jail broken version) and not due to the site. Everything works as expected if you use the proper versions ;-)




    Glad that you found the cause :)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Slider issues on iPad’ is closed to new replies.