Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #16080

    Hi,

    I noticed that the links from the thumbnails in the slider aren’t working (e.g. when i click on the small image or the title under them nothing happens, it doesn’t open the post). However, if I right-click and select ” open in new tab”, the post opens in a new tab. So the link is correct, it just doesn’t open when you click on it.

    I checked on multiple laptops with both FF / Chrome / Safari / IE and I checked a couple of websites running Shoutbox theme, including the demo theme. None worked.

    Any idea how I can fix this?

    thx

    #90061

    I think this is a design issue with Shoutbox. When you click on the thumbnails under the slider, the thumbnail post becomes the main post in the slider. When you click the slider post it will open as post on its own page. It’s always been like that. It confused me at the beginning too, but it’s how Kriesi designed it!

    #90062

    Hi,

    I just made a video about slider creation in Shoutbox, and there were no problems with mini thumbnails that I saw (except me setting the wrong sizes, lol) You can take a look, at the very end it shows the mini thumbnails inside the light box. https://docs.google.com/file/d/0B8hqGBMSfHtKLVZqYWtQYVc5Mkk/edit?pli=1

    Thanks,

    Nick

    #90063

    Thanks Rumblefish and thx Nick for the Video.

    Any suggestions as to how I can completely remove the thumbnails under the slider (without creating a new slider as nick explains in the video)?

    #90064

    Search the Shoutbox forum, I’m sure someone asked about this not long ago.

    #90065

    Hi,

    If you want to remove the thumbnails below the slider, just add this on your custom.css

    .feature_thumbnails {
    display: none;
    }

    Regards,

    Ismael

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Slider not working’ is closed to new replies.