Tagged: , ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #5797

    The homepage slider was working great, until the last WP update. I’ve updated the Avisio theme to 1.2.1, but still no luck.Turned off all plugins, but no effect. No cache plugins are running either. Any suggestions on what to look at next?

    http://www.erealestatephotography.com/

    #51784

    Hey,

    I think something went wrong during the update – i.e. the necessary custom.js file is missing: http://www.erealestatephotography.com/wp-content/themes/avisio2011-08/js/custom.js – I get a 404 not found error. Maybe try to use a “simple” folder name or check if all files were uploaded correct.

    #51785

    The file was there, which led me to the name of my new folder. It had a space in it :-( Deleted the space and everything works great now. Thanks for the help.

    #51786

    Glad that it works now :)

    #51787

    Hello,

    I ahve exactly same problem. Slider not working after update. I have updated both WP and Avisio to the latest versions available today. All plugins are deactivated.

    Please help

    http://www.ai-web-hosting.info

    the page is password protected while under construction

    login: umka83

    pass: Bst98S

    #51788

    I was able to fix that by completely removing and reisntalling Avisio .:)

    #51789

    Great – maybe some leftovers caused the error :)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Slider still not working after updates’ is closed to new replies.