Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #15497

    Yes, for some reason my slider will not scroll. The default image that would normally slide in the beginning is just sitting there. I have read the documentation, and this just suddenly occurred.

    Thanks

    #87750

    Hi!

    Can you post a link please?

    Best regards,

    Peter

    #87751

    Sure. I’m going to have to give you administration access. I’ve got the website lockdown. Is this a safe place for me to give you access?

    Please let me know as quick as you can.

    Thank you.

    #87752

    Update:

    I had a mail subscription input box in my folder and that’s why it would not render the slider for some reason. All I do is disable that plug-in. It’s a shame because it’s a really awesome plug-in that interferes with your slider. I wonder if there is a way to make them both work together? :-)

    #87753

    Hey j1980mac,

    It depends on the plugin but from your description of it there are a ton of plugins for that kind of thing out there so try some others. If they are coded well there shouldn’t be any issue with the theme and it interacting together.

    I’ll mark this as resolved for now since you found the source of the issue and got rid of it :)

    Regards,

    Devin

    #87754

    Do you recommend any mail subscribe widgets specifically?

    Thanks

    #87755

    Plugin recommendations are in this topic: http://www.kriesi.at/support/topic/useful-plugins

    It looks like Peter recommends: Formidable Free Edition & Formidable Pro . There is a long description of them under Contact Form Plugins so give it a read :)

    Regards,

    Devin

    #87756

    Thanks!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Slider suddenly stopped working on homepage’ is closed to new replies.