Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #1527

    For some reason, the image name and description doesn’t show up on the images on the main slide show. On the sample theme, I really liked the balloon picture because it had a title and a caption but for some reason I can’t get that to work. Any idea? Thanks a bunch!


    Please have a look at the documentation. Search for following sentence:

    Once you have uploaded an Image you can set title and description of the image, this will then be used as as image caption in your front end


    Thanks for the quick response. I have reviewed the documentation prior to making the post. The image has both a title and a description but it does not show up in my front end on one of my pictures but it does on others. I was wondering if that was a known issue or just a rogue instance on my install. Some of my other images have their title and description and some don’t…


    We hadn’t such a problem before but Habitat is a pretty new theme so maybe it’s a bug. So the title and the description are displayed only for some images? If yes, does this problem occur on certain pages or is it related to certain pictures? Can you provide a link to your problem.


    I am having the same problem. Titles show up fine, but I can’t get descriptions to show on any images.


    Please create an admin account and send me the login info to (Email address hidden if logged out) – I’ll have a look at it. Maybe I can find the problem (i.e. if it’s plugin related, etc.).

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘SLIDESHOW – image name and description’ is closed to new replies.