Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #20843

    Hi,

    I created my home page and added images to slideshow.

    But the slideshow is not shown.

    Can you please help?

    http://bouqueto.wptrail.info/

    Kind regards

    #109283

    When I changed to fixed layout the slider appears.

    I need it to be responsive.

    #109284

    Hi,

    I visited the site and the slideshow works fine.

    Regards,

    Ismael

    #109285

    It is not working when the theme is configured to be responsive.

    It is not responsive now.

    #109286

    I returned to responsive layout so you can see the problem.

    #109287

    Hi eyeweb,

    Do you have any plugins active? There are a bunch of jquery errors but I don’t see a specific cause of them.

    You could also try re-uploading the theme files again in case one of the js files got corrupted on upload or only partially uploaded.

    Regards,

    Devin

    #109288

    The only plugin that was active is woo commerce. I deactivated it and the problem is still there.

    Please advise.

    #109289

    The mobile menu function causes a js error because the menu name contains some special characters. Please try to rename the main menu (Appearance > Menus) and use a name which does not contain any special characters – like Hebrew characters, etc.) – eg just call it “Main Menu” without the “”.

    #109290

    Thank you!

    #109291

    Glad Dude could help :)

    Let us know if you have any other questions or issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Slideshow is not showing on home page’ is closed to new replies.