Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9795

    I wanted to change the height of my slideshow so I followed your advice to change the height values in the functions.php ( I have no clue which ones to change, there is no comment saying this is the height for the slide show? so I change them one by one) and afterwards regenerated the images. No Luck. The slideshow is still the same hight and what is even worse, when i test the site in Firefox the slideshow is way off and IE just doesn’t seem to get the slideshow to work either properly. I deactivated all plugins but still no luck. Can any of the admins help me out here? This can’t be so difficult, but it is very frustrating to not get this thing done… :(

    Thanks in advance.

    Cheers!

    #65874

    Hi OliverSill,

    In functions.php the item height you want to modify is:

    $avia_config['imgSize']['featured'] 		 	= array('width'=>930, 'height'=>340);						// images for fullsize pages and fullsize slider

    If you have a link to your site, I can take a look and see if anything jumps out.

    #65875

    Hi Devin,

    Thanks, I figured out part of the problem: My Images didn’t have the correct dimensions. But I stll have the issue with the slideshow jumping arround in Firefox. It would be great if you could have a look! As the site is under construction, I will have to create an account for you. To which Address can I send the logins to? Cheers and thanks in advance. :)

    #65876

    Hi OliverSill,,

    You can send the info to: DevinVinson(at)gmail.com

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Slideshow issue with Firefox’ is closed to new replies.