Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • #215088

    Hi,

    I’ve recently updated to WP 3.8 and I’ve also updated to the most recent build of the template. However, my front-page slideshow will not go past the 2nd slide (there are 2 in total). It used to, now if you click the nav arrows on the 2nd slide, they don’t do anything.

    http://zequestrian.com/

    There are 3 slides active, but it will only show up to the 2nd one.

    #215261

    Hi imaginemonkey!

    Please try to remove browser cache then reload the page a few times. Test it on another browser. It works on my end.

    Best regards,
    Ismael

    #215498

    I am using the Incarnation Theme, version 1.6

    I am using WordPress 3.7.1.

    Slider stops after 2nd Slide, no matter which Slider Option I choose. Also, the links do not work – I have set an image to link to another page of the site and it doesn’t work.

    Help?

    I tried installing another slider, Revolution, but when I put the short code onto the page, that doesn’t show up either!

    #215911

    Hi!

    @eleina_shinn Can you post the link to your website?

    Regards,
    Yigit

    #215993

    Hi Yigit:

    Here’s a link to the site: http://xcelerate-solutions.com/

    thank you!

    #216035

    Hey!

    Please login on ThemeForest with the account you have purchased Incarnation theme and go to Downloads section to download the latest version of the theme and update via FTP
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Best regards,
    Yigit

    #216676

    Okay, I have downloaded the theme, but it says in the “version” file that the last update was August 7th 2013, Version 1.3

    In the backend of WordPress it says I already have version 1.6… this can’t be the right update is it?

    #216836

    Hi!

    Yes, only the version number is incorrect. Latest version is 1.3. Anyway, themeforest only allow you to download the latest version of the theme so if you just recently downloaded the theme then you have the latest version. Like I said, the slider are working properly. It doesn’t stall or stop on the 2nd slide.

    Cheers!
    Ismael

    #217223

    Hi:

    Okay, I’ve updated all of the theme files that indicated bugs and fixes to slideshow, but it didn’t work!

    The slideshow still stops after second slide and none of the links on the slides work.. Helpl?

    #217276

    Hi!

    Again, it works on our end. Please test it on another browser. Remove browser cache then reload the page a few times. Test it on another computer if you have one. I can see the third slide. Please check the screenshot:

    Best regards,
    Ismael

    #217401

    Hey Ismael,

    That’s not the right website… my website is here: http://xcelerate-solutions.com/

    I think this customer had the exact same issue and that’s what caused the confusion… I wonder how they fixed it..

    I would really appreciate you looking again – this slider is set up with 4 slides and only the first two display – the second slide is supposed to link to another page on the site, but that is not working either.

    Eleina

    #217547

    Also, i went back in this morning and updated ALL the theme files and folders listed in the update, v1.3… it still doesn’t help!

    Help?!

    #218289

    I am using Safari and I just tired it on Firefox, unfortunately it is also not working on my site either. This has been going on for months. Please Kries update you code so that thew incarnation theme can continue to work seamlessly. I am very disappointed you have taken so long to resolve this problem. Michael.

    #218344

    Hi!

    I’m sorry, I didn’t noticed that you hacked the thread.

    @Eleina_Shinn: You have a cache plugin. Please flush the settings. That should fix it.

    @michaelbrosnan: This issue has been fixed a long time ago. Aside from plugin conflict, all you need to do is to update the theme to the latest version to fix the jquery issues brought by the latest wp version.

    Best regards,
    Ismael

    #218392

    How do you flush a cache plugin?
    I have deactivated all plug-ins and upgraded the theme using Filezilla and it still doesn’t work?

    I either would like it to be amended or be given another theme that works for compensation,

    Michael

    #218420

    Okay, I don’t know how to flush the cache either; I saw one plugin entitled Quick Cache and I have gone through the settings of that Plugin in order to flush it, but didn’t see any option like that – sorry, i still need help on this ,

    #218429

    I finally got mine working. I deleted the cache in Safari Preferences.

    #218524

    Okay, I’ve gotten the site up again, but slider still not working and I did clear my browser cache. HELP???

    #218525

    It works in Internet Explorer, but not in Chrome or Firefox (haven’t tried Safari)

    #218529

    Same problems here. Slides stop after two slides. Makes no sense.

    #218586

    Hi!

    @smithwood: Download the latest version of the theme on your themeforest account then update the theme via FTP. Watch this video by Devin: http://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    @Eleina_Shinn: Please post the login details here. Set it as a private reply.

    Regards,
    Ismael

    #218590
    This reply has been marked as private.
    #218606

    Hi!

    Please try to deactivate the following plugins:

    WP Video Lightbox
    Viper’s Video Quicktags
    Quick Cache
    Form Maker Pro
    ALL-IN-ONE SEO Pack

    Best regards,
    Ismael

    #218656

    I don’t have any of those plugins.

    #218657

    How can i tell which is the correct version? My current theme says 1.5.

    #218793

    Hi!

    @smithwood In WordPress dashboard, please go to Appearance > Themes and check theme version http://i.imgur.com/Jaybu2z.jpg
    Latest version is 1.3, so if your version is older, please login on ThemeForest with the account you have purchased Incarnation theme and go to Downloads section to download the latest version and update your theme via FTP
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    Regards,
    Yigit

    #218813

    I have already done this… I’ve replaced all the files and follders that changed in accordance with version 1.3

    Do you think I’ve missed a file?

    #219065

    I am having the same problem, as well. The slider goes to the second slide and then stops. The arrow buttons are also disabled. I have tried clearing the cache in Google Chrome and tried from Safari with no luck. I also downloaded and FTP’ed the latest version of the theme. Please help!!!
    The website is: http://www.crosscollaboration.org

    #219066

    Whoops… I typed too soon. Here is what I had to do to fix everything for other people’s reference:
    1. Update WordPress
    2. Update the theme via FTP
    3. Then, clear the cache in my browser.

    Hope that helps someone out there.

    #219837

    Hi!

    Glad it works now :)

    Cheers!
    Peter

Viewing 30 posts - 1 through 30 (of 34 total)

The topic ‘Slideshow not showing all slides – nav buttons not working’ is closed to new replies.