Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #200660

    Hi team !

    Seriously you do awesome work, it’s not the first time I use one of your themes and it’s always a pleasure.

    I have a little issue on my portfolio page and I dont get what Im doing wrong: The page doesnt display the sortable categories (the sortable option is turned on in the portfolio option), and arrows don’t allow me to switch between entries.
    Quite the same problem appears on the homepage slider : I can’t switch between slides with the arrows, and the slider doesn’t loop. And the transition fade effect doesn’t proc either.
    Could you take a look and tell me what to do? here is the page : http://www.bioluxinstitute.otakudesign.fr/dans-la-presse/

    Thanks a lot !

    #200757

    Hey Midrin!

    First thing to do is update Replete to the most recent version available from your downloads on ThemeForest. For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750

    There will be another update coming shortly to fix the WordPress 3.8 sorting issue.

    Cheers!
    Devin

    #201549

    Hi team and thanks for your answer !

    Unfortunately, I just updated the theme but nothing changes, still the same problem :/

    Sliding fade transition and no loop :
    http://www.bioluxmedical.com

    Not sortable and unable to switch between entries using arrows :
    http://www.bioluxinstitute.com/dans-la-presse/
    I saw in your support that this bug comes with wordpress 3.8 and will be fixed soon?

    Last issue that as nothing to do with the previous ones : I made the translation of my .mo .po files as I usually do, but they don’t display on the website (…/themes/replete/lang that’s right?)

    Can’t find out what’s going wrong…

    Thanks for your answers, these issues are little details and don’t change that your work is awesome !

    #201571

    Forget it !
    The update didn’t work, everything is fine now !

    Thanks again ;)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Sliding issues’ is closed to new replies.