Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #8197

    Hi

    I’m trying to get the Mail chimp Social plugin http://mailchimp.com/social-plugin-for-wordpress/ working on the Abundance theme but I’m unable to get it to show up under any of my posts.

    Has anyone else encountered this issue and if so is there a fix? I really need this plugin working before I can make my site live. I’ve used it before with the Genesis framework and it works perfectly, but with Abundance it’s a no no.

    Any help would be greatly appreciated.

    Stuart

    #60638

    Hey,

    if the plugin offer a php dnippet too you can add the code to includes/loop-index.php. I’d insert the code before following line:

    if(has_tag() && is_single())

    #60639

    Hi

    Thanks for the reply.

    I can’t find the loop-index.php file so I can only guess that I can’t add any code. Is if(has_tag() && is_single()) the code that needs to be inserted or do I need to insert some code before this line? if so what code? and where can I try without the loop-index.php being present?

    Sorry but I have very limited php skills and really need to try and get this sorted. I love the theme and this is the only issue that is stopping me going live. If it helps you can see my issue here http://www.eclecticcar.co.uk/2012/01/getting-the-sl-ready-for-its-mot/#respond.

    On blog posts that already have comments you can see the comments but have no way of commenting as the form seems to be missing

    http://www.eclecticcar.co.uk/2012/01/mercedes-220-seb-mechanical-restoration/#comments

    To see the plugin working correctly visit http://www.eclecticcars.co.uk/2012/01/z4-m-coupe-in-for-a-quickie/#comments

    Any further assistance that you could give would be brilliant.

    Cheers

    Stuart

    #60640

    I’ve now managed to solve this -

    open up plugins/social/assets/coments.css and change line 95 from

    #social #commentform {

    overflow: hidden;

    }

    to

    #social #commentform {

    overflow: visible;

    }

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Social Plugin not showing’ is closed to new replies.