Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
  • #279

    hi, i found that the 3rd image of gallery image is hard to show the lightbox of image

    below is the attachment image that i highlight the section is hard to show the lightbox image

    i have try it in different browser.


    ie8, firefox 3.0 and safari is fail to show the lightbox image


    safari5.0 is fail to show the lightbox image

    firefox3.5 (can show image but not very sensitif)


    By lightbox, do you mean the larger image which shows up on hover on the front page like this: or the actual lightbox:

    Either way, I think there is enough of a contrast between the dark header background and the white lightbox / border for hover. Plus you can easily modify the colours if the default ones don’t suit your needs.

    Can you post a screenshot clearly showing the problem area – I appreciate the image you’ve already provided shows the header but not the contrast you’re referring to.


    thank for reply,

    i know what is the problem for this, when browser slow loading the 3rd image is not sensitif to show lightbox image.

    (light box effect is this

    I think turn off and disable preloading will help this.

    Could you tell me How to disable the preloading function for gallery lightbox??


    Hello I need help from you,

    I want to show large image ,(which is i uploaded) in large mode gallery.


    in index.php search for

    $big_prev_image = kriesi_post_thumb($post->ID, array('size'=> array('L'),
    'wh' => $k_option,
    'img_attr' => array('class'=>'item_big no_preload')

    and change it to

    $big_prev_image = kriesi_post_thumb($post->ID, array('size'=> array('nosize'),
    'wh' => array(height=>'',width=>''),
    'img_attr' => array('class'=>'item_big no_preload')

    repeat this in archive.php if you also want to get it applied to the archives

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘some bug for lightbox image gallery’ is closed to new replies.