Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #4267

    Hi,

    Just purchased your theme and got some little issues.

    My page is located at: http://www.civco.at/showcase/doktor/

    First when the second slider comes after a second it moves a little down and the first one appears. why is that?

    second. i set the main content to a category but the gray bars stay there. why?

    and how do you display different widgets for different pages?

    thanks

    conte

    #45665

    Hey,

    Sorry to hear you’re having problems.

    1.) Which browsers are you having issues with? Seems to work fine for me in Chrome / Safari / Firefox on Mac…

    2.) You need to make a modification to index.php to fix this; I believe the assumption when the theme was coded was that there would always be an image to display. Open up index.php and change this (around line 51):

    <div class="box_image"><img src='<?php echo $preview_pic_mainpage; $preview_pic_mainpage =''; ?>' alt="" /></div>

    to this:

    <?php if ( $preview_pic_mainpage != '' ) { ?>
    <div class="box_image"><img src='<?php echo $preview_pic_mainpage; $preview_pic_mainpage =''; ?>' alt="" /></div>
    <?php } ?>

    This runs a conditional check and only loads the image code if there is an image to show.

    James

    #45666

    hi

    problem 2 solved. thanks

    the slider still has a problem in firefox 3.6,4 and ie9 for me all on pc

    also how do you set widgets to appear on specific pages like a widget sidebar for contact and a different one for team page

    thanks

    conte

    #45667

    Hey,

    you can use a plugin like: http://wordpress.org/extend/plugins/widget-logic/ to set widgets for spewcific pages. Drag’n’drop the widget in the “displayed Everywhere” widget area and enter the post/page id where you want to display it.

    #45668

    hi

    widget logic does not work with your theme. however it works with widget context.

    but the slide is still not working. tried on several computers and different browsers.

    conte

    #45669

    Can you create me an admin account and send me the login details to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it :)

    #45670

    The widget issue here seems to be similar to what I am experiencing with the newscast theme. Did you manage to resolve this? What’s the fix?

    #45671

    Hey,

    could you tell us exactly what’s wrong, is it completely the same or “something like it”? Could you also provide a link to your site, Dude is away for 3/4 more days so we can’t ask him what he did to solve this matter.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Some issues’ is closed to new replies.