If you have troubles since the update to WordPress 4.5 please read this post before opening a new thread.

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #22751

    I have a few problems with the Internet Explorer and the Replete theme.

    I have set Droid Sans as the default font and you can see all problems on the two screenshots:

    replete1g5ua8.png

    replete20duk9.png

    One question: How can I set the checkbox to create a customer account as default?

    Thanks for help!

    PS: You can see and test it on http://www.handwertig.de

    #117093

    Sorry, didn’t see the “Edit” button first :(

    #117094

    Hi!

    See http://www.kriesi.at/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out) /page/4#post-107778

    Best regards,

    Peter

    #117095

    Thanks, but that doesn’t answer all of the problems.

    The line break and checkbox question isn’t related only to IE.

    #117096

    Hi!

    Insert following code into the quick css field:

    .msie .second-checkout-button-container{
    margin-right: 5px;
    }

    Best regards,

    Peter

    #117097

    Okay, thanks and what about the line break of the shipping costs?

    #117100

    I have created a topic on the WooCommerce support forum for the question related to the checkbox.

    Maybe you can help me there, too?

    http://wordpress.org/support/topic/ (Purchase code hidden if logged out) -to-checked-as-default?replies=1#post-4160801

    Thanks in advance!

    #117101

    Try:

    .shop_table ul#shipping_method{
    margin-left: 0 !important;
    padding-left: 0 !important;
    list-style: none !important;
    }

    .shop_table ul#shipping_method li{
    margin-left: 0 !important;
    }

    .shop_table ul#shipping_method li label{
    display: inline !important;
    }

    Regarding the checkbox – pls contact the woocommerce team.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Some problems with IE, custom font and one question’ is closed to new replies.