Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9029

    Hi –

    after playing with an older version of Abundance I decided to buy it today (very nice and well thought out theme!!), downloaded the latest (1.4.1) from Themeforest, latest WooCommerce as per today, and followed exactly the recommended installation steps as shown in your screenr tutorials (using a fresh, clean WP install on local MAMP). After installing the demo content most things look like expected, however the slider tells me it can’t find any products, same on the shop page (?post_type=product). Single product pages seem to work fine.

    Ideas? Would love to get going ASAP, since I have to replace a really buggy Templatic theme on a production site, lol…

    cheers

    Martin

    #63212

    I would not call it “solved”, since obviously there are still a few hickups with WooCommerce 1.4.x, but editing and re-saving the products seems to fix the “no products” problem, at least what I can see so far.

    BTW – the demo data contain a few glitches, like the “Home” menu entry not pointing to our home, but to that of the theme demo on kriesi.at…

    #63213

    Hello Martin !

    I have the same problem :-)

    Latest theme version

    Latest Woocommerce plugin version

    And permaling for “shop” or “boutique in french” is ?post_type=product

    Is there a way to fix this to show : http://www.mysite.com/shop when i click on shop button menu ?

    As in the demo theme see above

    #63214

    Yes – you just need to set a “pretty” permalink structure (Settings > Permalinks). Eg use:

    /%category%/%postname%/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Still problems with latest WooCommerce version?’ is closed to new replies.