Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #10658

    Hi guys – I know this is known issue, but I’ve tried the workarounds and not had any joy. For a top level menu item with submenu item, I cannot select the sub-items as they disappear when I hover over them. I’ve tried entering a “menu description” for the top-level item, as well as playing with the top positioning of the nav ul, as I’ve seen in other support posts. But it’s still a problem. Please can you have a look – you should have my site url on record, if not I’ll email it if you need it. Cheers!

    #68879

    Hi Jonty66,

    Once I receive and an email with the site address I can take a look at the issue. Make sure you have the latest version of Angular installed and that you’ve tried disabling all plugins to see if there is a conflict with the themes functions/javascript.

    Regards,

    Devin

    #68880

    Email sent. Thank you

    #68881

    P.S. No plug-ins active. Version = 2012 02 09 – Version 1.1.1

    #68882

    Hi Jonty66,

    I don’t see anything that stands out as incorrect. Have you done any modifications to the javascript files or the css of the theme directly?

    #68883

    Hi

    Yes, I had changed custom.css to tweak how the top section looks! Works again without those tweaks. My fault entirely! Sorry, but thanks for prodding me in the right direction

    Cheers!

    #68884

    Hey no worries! It happens :)

    Glad we could get it solved.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Submenu hover issue’ is closed to new replies.