Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #27303

    Switching Between Advanced Layout Editor and Default Editor Stopped Working

    Since WP 3.6 and or Enfold 1.9 I have noticed that things created in the Advanced Layout Editor do not appear in the default editor any more (I use this to steal the shortcodes all of the time…

    At the same time if you create something in the default editor… ie.. Testimonial and switch to the Advanced Layout Editor it is there but then immediately switch back to the default on and then it is gone again…

    Something needs updating….

    Regards,

    Mark L. Lee

    #133568

    Hi FLSouthPaw,

    That was never the case actually. If somehow you were seeing the layouts created from the advanced layout editor in your visual editor it was a bug and really shouldn’t be possible as that isn’t where that data gets saved.

    Regards,

    Devin

    #133569

    So you cannot switch between the two editors…?

    #133570

    No, its a one or the other editing situation to keep the shortcodes created with the Advanced Layout Editor a bit more sanitized.

    #133571

    Thanks… I have been working with so many different themes I was probably wrong… Now I know…

    MLL

    #133572

    Hi,

    You can switch the Advance Layout Editor(ALE ) to debug mode. This way, you’ll access to the actual shortcode while working on the ALE. Edit functions.php, find this code:

    if(isset($avia_config['use_child_theme_functions_only'])) return;

    Below, add this code:

    //set builder mode to debug
    add_action('avia_builder_mode', "builder_set_debug");
    function builder_set_debug()
    {
    return "debug";
    }

    add_theme_support('avia_template_builder_custom_css');

    You’ll see the actual element shortcode below the ALE.

    Regards,

    Ismael

    #133573

    That is awesome… thanks… Much easier to get stuff to widgets.. and save the work…

    Mark Lee

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Switching Between Advanced Layout Editor and Default Editor Stopped Working’ is closed to new replies.