Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #11267

    Tabs produced by Tabbed shortcodes not responding to the clicks and not showing any of its tabs content upon clicking.

    url is here, bit.ly/HCQsSI Please have a look at it.

    Here is the info of whats tabbed: [Address] [Mobile Support] and [Email Support]. Just so as to help you locate easily on white page.

    Its a weird issue. Once it worked and again it stopped working!

    What I found is after entering shortcode for Tabbed content we should not update and preview the page, We should directly view the preview to see the Tabbed content working. If I wont update the page after placing the shortcode of tabbed content its working in preview mode and publish mode. But if its updated the tabbed content isn’t working, Is it a bug?

    #71194

    Now its working but as I said I should not update after placing “Tabbed Content” shortcode. why is it messing up if updated is the question :)

    Thank you very much.

    #71195

    Hi josh2436,

    I’m not sure I know what you mean. Once you place content into the visual editor, the only way to display it publicly is to update the page. If the shortcode works after that point, it works completely.

    It may not work properly when previewing the page before actually updating, but I’m not sure we can do anything about that.

    Regards,

    Devin

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Tabs produced by tabbed shortcode isn't working.’ is closed to new replies.