Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #168427

    Hi, I spent ages adding text shadows to my text on a layerslider only for it not to show in the live site. It works fine in the “preview”.

    I used text-shadow: 5px 5px 3px #b5b5b5 in the Custom Style Settings (after googling how to do it, I don’t know CSS)

    The live version also removes the font size so i then made the Custom Style Settings field as follows: font-size: 40px; text-shadow: 5px 5px 3px #b5b5b5 but i still don’t get a shaddow.

    Any ideas? Is this a bug? Tried searching the support forum but can’t find anything.

    Thanks,
    Heathcliffe
    p.s my site is not live yet but I can send you a login or give you access via IP address.

    #168560

    Hi Heathcliffe!

    Please edit the text layer then go to Attributes, give it a unique selector id. For example “awesome-textshadow”. Go to Quick CSS field or edit custom.css, add the text shadow style on the unique selector:

    #awesome-textshadow {
    text-shadow: 5px 5px 3px #b5b5b5;
    }

    Best regards,
    Ismael

    #168819

    Hi Ismael,

    Thanks for the reply but this does not change anything. It still does not work.
    *all it does is make the font really small

    #169209

    Hello!

    The code above has nothing to do with font size. Can you give us a link to your website please? We need to inspect it. A screenshot will help.

    Regards,
    Ismael

    #169240
    This reply has been marked as private.
    #169658

    Hello!

    You forgot to add the URL to your site :)

    Best regards,
    Josue

    #169989
    This reply has been marked as private.
    #170182

    Hello!

    The solution was really easy, you just needed to add the final semicolon at the end of the text-shadow property.

    Cheers!
    Josue

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Text shadow not working in LayerSlider’ is closed to new replies.