Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13069

    Hi there

    I have a problem with the thumbnails. Its allways the same picture sometimes it looks sharp and sometimes not.

    The first Link show all picture in good quality

    http://www.gürteltaschen.ch/?post_type=product

    The next side is the quality bad

    http://www.gürteltaschen.ch/?product_cat=sales

    and then when i go to a product is good quality again

    http://www.gürteltaschen.ch/?product=sales-1-farbe-pink

    It looks that the Catalog takes picture and make the unsharpen

    i reload all thumbnails with the regen. thumbnail tool

    Someone can help?

    Sorry my english isnt perfect

    :-))

    greetings Michel

    #77674

    Hi Michel,

    I’m not sure why, but the catalog view is using the incorrect size of image for use. It should be using 200×140 pixel image but instead its using 100×100. I’m not even sure where the 100×100 image is being generated from as the theme files don’t have any functions to create one.

    Can you go to your WooCommerce Options > Catalog . At the bottom, see if the “Catalog Images” have Width:200 and Height: 140 . If they don’t set them as such and then regenerate your plugins again with the regen thumbnails plugin.

    Regards,

    Devin

    #77675

    Hi Devin

    Thanks for your Help, now it works fine :-)

    Greetings Michel

    #77676

    Hey!

    Glad that Devin could help you :)

    Best regards,

    Peter

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘The Thumbnails are sometimes not sharp’ is closed to new replies.