Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #12195

    I am trying to upload the Cubit theme but WordPress says that the style.css stylesheet was missing. I tried extracting with WinACE but got all sorts or errors when extracting. Any idea what I am doing wrong?

    #74651

    Hey,

    please unzip the package you got from themeforest.net ONE time. You should get a folder which contains PSDs, Docs and another zip file (which is called cubit.zip). This zip file is the right file. Go to your wordpress admin panel and navigate to Appearance > Themes. Then select the cubit.zip file, upload & install it. You can also unpack this zip file and upload the resulting folder via ftp to wp-content/themes.

    Also have a look at this tutorial video @themeforest.net: http://wiki.envato.com/buying/support-buying/solving-broken-theme-issues/

    I hope this solves your problem :)

    #74652

    Thanks for the follow up.

    When I extract the zip file that I download I get three folders (_MACOSX, cubit, and psdfiles) and one text file called Documentation. I do not see the cubit.zip file that you referenced. Not sure if it matters but I purchased the theme from ThemeForest.

    Jon

    #74653

    No. It’s my fault. In this case take the cubit folder and upload it (eg by using a ftp software like filezilla) into the wp-content/themes folder. Or (if you want to use wp) compress the cubit folder with free tools like 7-zip and create a cubit.zip file and upload/install it by going to Appearance > Themes > Add New.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Theme no loading’ is closed to new replies.