Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • #17401


    I’m working with the theme and the WPML plugin and thought that the settings are the same for all languages. But I’m not sure about that…

    When changes the language, the site is not loading the settings, front page, blog, porfolios… I’ve seen that I can configure the settings for every language independently, the settings page has the flag on the top to view the content for every language.

    I tried to do this, but, is not working. Always saves the last configuration.

    For example, my site has two languages, spanish and english. First I save the settings for spanish, after that I do the same for english. When I check the site, only works in english.

    If I repeat the operations, but changing the order. First english, after spanish, the stite only works in spanish.

    In resume, not saves the settings for both languages.

    I doing something wrong?





    Are you adding the english pages in the english backend and the spanish pages in the spanish backend and then linking the spanish to the english pages so that WPML knows which english page is associated with which spanish page?

    During the initial setup of the plugin, there are multiple options ( run each translation on a subdomain –; run each translation in a subdirectory – ; run each translation as a query string ) Please (for testing) try the third option and see if translations begin working.

    Please let us know how it went.





    I solved the issue. I found the solution in this post:

    But now I have the same problem in the WooCommerce settings. I’ve seen that there are more people with the same problem:

    Best regards,




    The woocomerce settings are not part of the theme code. You can try though.



Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Theme settings with WPML’ is closed to new replies.