Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #21716

    I’m having a strange problem with the thumbnails for my portfolios. My site has been working fine for months, but now my thumbnails won’t load, the loading icon just spins and spins. What’s weird is that sometimes they do load, and sometimes they don’t. Try clicking through the different portfolios. I’ve tried deactivating plugins, and tried different computers with different browsers, and it has no effect on the problem.

    The only thing I can think of is that I recently updated WordPress. Are there any known issues with the new update?

    Please help!

    http://www.flylanddesigns.com

    #112825

    OK, it appears that Jigoshop was causing the problem, because I completely removed it, and things are working again.

    However, now I need to find a WP shopping cart solution that actually works. I tried a bunch, and Jigoshop was my favorite.

    Is there a shopping cart plugin that works well with your themes?

    #112826

    Hi flylanddesigns,

    For Choices there isn’t any built in support for any of the ecommerce solutions for wordpress (like Replete, Propulsion and Abudance have for WooCommerce) but you could probably get WooCommerce up and running without too much extra hassle.

    The main thing will be getting the styling all cleaned up but WooCommerce has fairly good documentation for it. If you wanted to hire a developer for it the cost would be somewhere around $300-500 depending on the developer for a full integration.

    Regards,

    Devin

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Thumbnails in portfolio not loading correctly’ is closed to new replies.