Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #17524

    Hi,

    I just got an problem with template. I am using it for more than 1 year and now thumbnails resizing does not work any more.

    You can see fake thumbnails for new post in this pic: http://www.revistasiquiero.com/wp-content/uploads/2012/11/Captura-de-pantalla-2012-11-03-a-las-0.33.19.png

    My site is http://www.revistasiquiero.com but you can’s see live what is going on while I took out the problem post and can’t publish anything since the avia_featured_media dont resize.

    Any idea what can it be?

    thank you

    #95762

    Hey!

    Did you try to regenerate the thumbnails with: http://wordpress.org/extend/plugins/regenerate-thumbnails/ ?

    Best regards,

    Peter

    #95763

    Hello

    I also have issue with the thumbnails generally i reduce the size up to like 80 percent and all was good till i installed the new theme update , the thumbnails seem have taken different percentages all of a sudden but its only visible for logged in users and RSS feed

    http://www.backpacktosrilanka.com/

    http://feeds.feedburner.com/BackpackToSriLanka

    #95764

    I dont know it even seems like theres a pattern to the to the re-sizing one 100% next 80% funny stuff juz take look at the rss feed to get a idea of the issue i realized you wont see the issue on the site since your not logged in my bad

    #95765

    Hi Artifactual,

    How are you adding the images into the post? It looks like the images that are different sizes have a specific resize code added to them. It may be a plugin that is only effecting certain images by the way they are loaded or something like that.

    The reason you may not be seeing things when not logged in is from the cache plugin. Typically they are set up to show non-cached versions of your site while logged in (it could be something else of course).

    Regards,

    Devin

    #95766

    Nothing fancy :) just with add media in each post

    #95767

    Didnt have this issue before upgrading to the new theme update

    #95768

    Hi,

    I am getting errors trying to load the file http://i2.wp.com/www.backpacktosrilanka.com/wp-content/uploads/2012/08/Paradise-Beach-Resort-Thalaramba-Rooms.jpg ‘We cannot complete this request, remote data could not be fetched’. That sounds like Jetpack error.

    You have the following errors on your page:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.backpacktosrilanka.com/wp-content/themes/shoutbox/images/shared/grain.png

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js?_=1354683026040

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js?_=1354683026044

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js?_=1354683026050
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js?_=1354683026053

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://connect.facebook.net/%3Crepresentation%3Ede_DE%3C/representation%3E%3Crepresentation%3Een_US%3C/representation%3E/all.js?_=1354683026056

    Unable to post message to http://www.stumbleupon.com. Recipient has origin http://www.backpacktosrilanka.com.

    150×150, 120×120 105×105 are the images in the rss feed. In Settings > Media do you have any of these dimensions set?

    How about functions.php file , line 18-39. Do you see any of those image sizes defined?

    Thanks,

    Nick

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘thumbnails resizing problem’ is closed to new replies.