Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
  • #27198

    In fact some translated words and sentences does actually show but others don’t. I.e. “Leave a Reply”, “Want to join the discussion?
    Feel free to contribute!”, “replies” and “reply” has been translated in poedit but still show the english text in the theme. Yes, I have cleared the cache etc.

    Please help – I really like this theme but think there are many modifications needed and if translation doesn’t work properly it is hard to use.

    Thanks in advance!


    Can add that the translated Read more link doesn’t show either


    Thanks Ismael

    The code you want me to add to the po file is already there. Following your instructions I now have to translate all over again? Which means I have have wasted a lot of time and work.


    Okay – I followed your advice and translated a few strings. It does not work. It does not show up in the theme.

    This is annoying!



    Please create me a wordpress admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it. Make sure that the codestyling plugin is installed.




    Thanks Dude – it should be on it’s way to your inbox now.



    I did not receive any login data yet. please try to send it again.

    Best regards,



    Okay have just sent it – subject: enfold



    Please try to update to version 1.8.4. You’re using v1.8.1 at the moment and maybe the latest version will fix the issue. We can also make sure that no theme files are corrupt/damaged.




    Theme is now updated but makes no difference. More problems has occurred as I now get error 404 on categories. Never mind, This theme is unfortunately of no use to me, as I have to spend hours of modifications etc. to get things working. Thanks anyways.



    Ok, I’m sorry to hear this but hopefully you’ll find a theme which fits your needs better…



Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Translation of theme doesn't show?’ is closed to new replies.