Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #5470

    Hi, I edited default.po file I found in /wp-content/themes/velvet/lang/

    I called it it_IT.po

    and put it into the existing folder /wp-content/themes/velvet/lang/lang/

    so that the path was like /wp-content/themes/velvet/lang/lang/it_IT.po

    I finally set in my wp-config.php my language like: define(‘WPLANG’, ‘it_IT’);

    Sadly, the translation doesn’t work.

    Looking at wp-config.php file comment:

    /**

    * WordPress Localized Language, defaults to English.

    *

    * Change this to localize WordPress. A corresponding MO file for the chosen

    * language must be installed to wp-content/languages. For example, install

    * de_DE.mo to wp-content/languages and set WPLANG to ‘de_DE’ to enable German

    * language support.

    */

    I also tried to create a /languages/ folder and put my it_IT.po (yep, AND .mo) file in it, but again, without lucky.

    Thanks in advance for your help.

    #50422

    Hey,

    1) WordPress must be set to “Italian” mode (admin backend text, etc. in Italian )

    2) The it_IT.mo ! file (and the it_IT.po file if you like) need to be in /wp-content/themes/velvet/lang folder (not /wp-content/themes/velvet/lang/lang)

    #50423

    Hello,

    I’m having problems to translate Velvet to spanish.

    Like caruso_g, I have edited default.po file with POedit, made the translation and saved it as “es_ES.po”. Then I have uploaded the files es_ES.po and es_ES.mo to the folder wp-content/themes/velvet/lang… but it does not work (:-[

    Any ideas about what I’m doing wrong? The url of the site is http://contextodecomunicacion.com/depitotal.

    Thanks.

    #50424

    Hello?

    Anybody can help me?

    #50425

    Hey,

    have you set the wordpress backend to Spanish?

    #50426

    Yes… if you like, I could send you an admin user and password to take a look, just tell me where.

    Thx

    #50427

    You can send me your details to chris at wehavewebfun dot com

    Excuse me for the very delayed reaction.

    #50428

    Ok, I’ve just set you a user and password to access to my site’s backend.

    #50429

    Hi Cris,

    Did you received my message?

    Have you had time to take a look to see what is wrong?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Translations .po files not working in Velvet’ is closed to new replies.