Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #177039

    Hello,

    I need help with icons on Firefox and Opera.

    After I installed W3 Total Cache, these browsers are showing funny shapes instead of the icons.

    Internet Explorer and Chrome still working perfectly.

    Funny Shapes

    This happens everywhere on the site that I have Icons.

    How can I fix it?

    Thank you.
    Fabiana

    #177090

    Hi faterra!

    Plush flush browser cache and flush the settings of the plugin

    Best regards,
    Yigit

    #177145
    This reply has been marked as private.
    #177337

    Hello!

    I’m not sure if this will solve the issue for you but Kriesi posted a fix in another thread:

    Seems this is an Apache Server configuration problem with font files. I added the following to the htaccess file and it seems to work for me now:

    http://pastie.org/8390019

    For everyone else encountering this issue please try to do the same :)
    Also for anyone else and my team: this might come in handy when dealing with font problems: http://www.fontsquirrel.com/blog/2010/11/troubleshooting-font-face-problems

    Best regards,
    Peter

    #177391
    This reply has been marked as private.
    #177643

    Hi!

    Can you please remove the social icons on Enfold > Header? Please create them from scratch.

    Regards,
    Ismael

    #177875
    This reply has been marked as private.
    #179117

    Hi!

    Please clear your cache and then disable the caching plugin. Then clear the cache completely for FF and view the site again.

    On my end at least I’m having no issues with the icons.

    Regards,
    Devin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Trouble with Icons’ is closed to new replies.