Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #182130

    I’m trying to create an image gallery in my blog post but it is not working. I’ve tried several times to select the images I want but for some reason that I can not determine, it refuses to use the images I need and keeps pulling 5 random ones in- http://www.ellerysno-cruisers.org/site/blog/

    Help!!!

    #182150

    Hey tamaniaci!

    Deactivate all active plugins and then give it another try. There is at least one other plugin trying to modify the images and there is probably a conflict with the default WordPress gallery and a plugin.

    Best regards,
    Devin

    #182187

    Thanks Devin,

    I deactivated everything and it’s still not working. I can get it to work when I upload about 5 pictures to the gallery. Is there a cap to the number of pictures a gallery can have? Is there anything else that could be causing this?

    #182306

    Hey!

    I visited the page and it looks like you managed to add a gallery. I tested this on my end the gallery shortcode works fine.

    [av_gallery ids='316,315,314,313' style='thumbnails' preview_size='portfolio' thumb_size='portfolio' columns='5' imagelink='lightbox' lazyload='avia_lazyload']

    You really have a lot of plugins installed. Please deactivate all of them then test it on another browser. Go to wp-content/plugins folder and delete unused plugin folders.

    Please post the login details here and set it as a private reply.

    Cheers!
    Ismael

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.