Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #184360

    Hi kriesi team

    Thanks for the great theme.

    When WP_DEBUG mode is on, I get these errors.

    Notice: Undefined property: WP_Query::$post in /srv/www/example.co.uk/public_html/wp-includes/query.php on line 3276
    Notice: Trying to get property of non-object in /srv/www/example.co.uk/public_html/wp-includes/query.php on line 3651
    Notice: Trying to get property of non-object in /srv/www/example.co.uk/public_html/wp-includes/query.php on line 3653
    Notice: Trying to get property of non-object in /srv/www/example.co.uk/public_html/wp-includes/query.php on line 3655

    Is this something I should be concerned about?

    There don’t seem to be any functional problems with the site so I’m ignoring it for now (and have turned debug mode off).

    I’ve noticed that I only get these errors when
    viewing a static home page (Settings > Reading)
    using the Propulsion theme

    no errors if
    viewing a “normal” page (about us or contact us)
    viewing home page which is set to “latest posts” (Settings > Reading)

    I have sent site access details to via webform hope thats ok

    #184918

    Hi Nivation!

    This notices are not theme related. Do you have All in One SEO plugin activated? If so, please try deactivating it and check if you still get these notices

    Regards,
    Yigit

    #186102

    Ah my apologies – thanks for the pointer. If it’s not theme related please do mark this thread as closed.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Undefined property: WP_Query::$post’ is closed to new replies.