Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #7591

    I am trying to update Pretty Photo to v1.3.1 in the Corona Theme. I have downloaded the Pretty Photo files from the recommend link http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/ then copied the files to the correct folder however the the lightbox is appearing without a border or buttons.

    I uploaded a screen shot

    I would like to implement the updated Pretty Photo into my site because of the social media buttons. Is it compatible with the Corona Theme? Thanks.

    #58578

    Hey,

    in js/avia.js replace:

    elements.prettyPhoto({ "theme": 'premium_photo', 'slideshow': 5000 });

    with:

    elements.prettyPhoto({ "theme": 'pp_default', 'slideshow': 5000 });

    #58579

    I implemented it on my live site http://www.intentuous.com. However now the entire site seems shifted to the right in the browser, it was not like this before I updated to the newest Pretty Photo and changed the avia.js.

    #58580

    The website displays fine here – did you try to clear the browser cache?

    #58581

    Try scrolling right on the site. There is a black bar that extends down from the header to the footer on the right hand side. Everything is definitely not centered in the browser. I did clear the cache.

    #58582

    I am noticing this only in the chrome browser. Seems to be a script error?

    Uncaught ReferenceError: contentWindow is not defined

    2event.layerX and event.layerY are broken and deprecated in WebKit. They will be removed from the engine in the near future.

    #58583

    Do you use Mac or PC? I tried to reproduce the error on Win 7 but I couldn’t – there’re no scrolling bars, etc:

    Kriesi confirmed a css bug and will release an update soon (see: http://www.kriesi.at/support/topic/abundance-theme-strange-happening#post-35076 ).

    #58584

    I am on a mac, Chrome v16.0.912.63. I was having the same issue as the others, the code Kriesi gave here (http://www.kriesi.at/support/topic/abundance-theme-strange-happening#post-35076 ) resolved the issue. I will be looking for the update. Thanks so much for your help!

    #58585

    Glad that I could help you :)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Updating to Pretty Photo v1.3.1 using Corona Theme’ is closed to new replies.