Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #27063

    Hello,

    I+m using ie8, and when i use the mouse hover a image inside a iconbox, the image disappear our sometimes the image on hover make the image bigger and offset the iconbox.

    Anyone now what is the problem?

    Many thanks.

    #132596

    Hi,

    Please try to add this on your custom.css or Quick CSS

    img:hover, a img {
    display: block !important;
    }

    Can you give us a link to the website?

    Regards,

    Ismael

    #132597

    Hi ismael.

    Thank you.

    It doesn´t work yet. :(

    The circles in iconbox ( squares in ie8 ) dont appear to!

    link: http://novosite.fallsafe-online.com/novositefallsafe

    Thanks for the help!

    #132598

    I have this problem too! In ie8 any image i’ve linked to just disappears when you hover over it. I’ve just put a site live too not realising and my client has started getting phone calls from customers who can’t click some login image links i made, is there a fix for this? I tried disabling the hover arrow effect but that didn’t fix the problem. Would really appreciate some help to fix this as soon as possible. Thank you!!!

    #132599

    Hey!

    Can you post a link please? jta’s link doesn’t help me because I can’t investigate the source code with IE Tester.

    Regards,

    Peter

    #132600

    Hey, thanks for looking at this, the url to my site is: http://tinyurl.com/oxun6xl towards the bottom of my page i have images that link to various logins, also on most of my pages i’ve used jpegs for my twitter and facebook links, in ie8 when you hover over these they disappear. I’ve used images to link to stuff quite a bit so a lot of the site is disappearing for ie8 users. Thanks again, any help is much appreciated!

    #132601

    Hi,

    Please try this:

    img:hover {
    display: block;
    }

    Regards,

    Ismael

    #132602

    Hi, I just tried adding that to the quick css (is that where i need to put it?) but still have the same problem, every image that has a link in ie8 is disappearing when you roll over. Any ideas what else I can try? Thanks for helping!!

    #132603

    Hi, i managed to fix this, i removed the width and height attributes for the images and they aren’t disappearing any more.

    #132604

    Hi,

    Glad that you were able to find the solution.

    Enjoy the theme!

    Thanks,

    Nick

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Using IE8 image hover link inside iconbox. Disappearing Image’ is closed to new replies.