Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #230567

    When i add a full width slider and then add a video (youtube or vimeo) the video won’t show on an ipad. Is this a know bug? Is there a fix or work around?

    #231710

    Hey jooch5!

    Can you post the link to your website so we can take a look?

    Regards,
    Yigit

    #234578

    Hi Yigit,

    Thx for the reply, I discovered it’s an iOS thing, the system doesn’t allow full width (auto play) videos… :(

    Regards,
    Jochem

    #235741

    Hey!

    Please try updating Enfold to the latest version 2.6 which was released yesterday ( please see – http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/ )
    Please also note that Kriesi also mentioned that he will be releasing 2.6.1 within 12 hours. If it is not very urgent for you, i would recommend you waiting for the version 2.6.1 :)

    Best regards,
    Yigit

    #266694

    Hi Enfold Team,
    Has this issue been fixed? I’m using Enfold 2.7.1 with WordPress 3.9.1
    My videos are embedded using the Fullscreen Slider. I get the message Please set a mobile device fallback image for this video in your WordPress backend.

    I know how to set a fallback image but it’s not ideal. Is there a tweak to the settings I can make to fix this? Should I use one of the other sliders? Thanks.

    #266716

    Hi!

    Please refer to workaround Peter posted here – http://www.kriesi.at/support/topic/video-background-mobile/#post-252474

    Cheers!
    Yigit

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.